wordpress themes.

Отслабване чрез билки

Няколко рецепти от билкови чайове, които са лесни за приготвяне и можете да си ги приготвите вкъщи:

Чай от лайка. Има диуретично  и слабително действие, облекчава подуване и предотвратява газове. За приготвяне вземете 1-2 супени лъжици цветя от лайка и ги  изсипете в 250 мл. вряла вода, изчакайте няколко минути и можете да консумирате. В чая можете да добавите малко захар или мед, парче лимон или малко джинджифил.
Чай от джинджифил. Вземете корена на растението и изрежете няколко пръстена (дебелина 5-10 мм). Поставете ги в чайник и залейте с гореща вода. Нека чаят се ври в продължение на 7-10 минути и след това консумирайте.  За да подобрите ефекта върху загубата на тегло, заедно с корена, поставете пръчка канела.

Чай с мелиса. Има диуретичен ефект, подобрява метаболизма и има успокояващ ефект. За целта Ви е нужна 1 чаена лъжичка сухо растение, която да полеете с 200-250 мл гореща вода. Нека напитката да ври в продължение на 7-10 минути. В чая можете да добавите малко мед.
За да постигнете траен и осезаем резултат, трябва да следвате диета, успоредно с физическа активност. Само прием на билки не е достатъчен.

Отслабвне чрез билки – четете подробности тук

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Tumblr
Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Добави коментар