wordpress themes.

Модните цветове, актуалните материали и декори при дамските обувки за есен-зима

Прибрахме вече сандалите, чехлите и леките балетки до следващото лято. И изкарахме есенните, а не след дълго и зимните модели обувки. Последователките на модата със сигурност ще прибавят някой нов чифт към тях. А ако просто се нуждаете от нова покупка, то трябва да се запознаете с актуалните тенденции, за да се чувствате не само комфортно, но и модно.
Ярките цветове като ягодово, синьо, зелено и виолетово ще повдигат настроението ви през хладните и мрачни дни на есента и зимата. Но едновременно с тях на мода си остават класическите неотменни черно, бежово и бяло. Богатата цветова палитра ще задоволи всякакви вкусове.

През есенно-зимния сезон са актуални дамските изделия от гладка кожа, велур и набук. На своя пик остават обувки и ботуши с остри носове, които придават много женственост и привлекателност на силуета. Но не бива да се забравя, че такива модели са подходящи за крака до 38 размер. Много популярни са и високите токчета, които внасят очарование и стил на моделите, украсени с ярки елементи и подходящи за всички жени. За по-практичните дами са представени и ниски, устойчиви токчета, осигуряващи стабилност и комфорт. Като продължение от предните сезони са модни и цветните носове, различни щампи, каишки и катарами, подчертаващи оригиналността на дамите. А в допълнение на строгия делови стил са едноцветните модели, оставащи пак на мода. За студените зимни дни дизайнерите ни предлагат ватирани боти и ботуши, подходящи за работа и за разходка през уикенда. Не губят своята актуалност и моделите в мъжки стил, които могат да се съчетават с панталони, костюми и рокли. Предлагат се всевъзможни интерпретации на класическите форми : с комбинирани кожи, с равна подметка или платформа, с шипове и камъни, в най-неочаквани разцветки – от ярко морковено, до бяло.

Разнообразни са есенно-зимните модели, но водеща при всички е идеята за комфорт и, едновременно с това, стил и елегантност.

Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Добави коментар