wordpress themes.

Що е то „ламиниране на мигли“?

Очите говорят повече и от хиляди думи. А женските очи могат и повече – да привличат, да предупреждават, да омагьосват. Очите са и първото, което забелязват мъжете в жените – бляскав поглед, дълги мигли, изразителни вежди. За това няма нищо чудно, че грижите за женските очи изискват много време и продукти. Ламинирането и боядисването на мигли е техника, която оформя перфектно миглите за дълъг период от време, спестявайки време, консумативи и пари. Тази процедура често върви с оформянето и боядисването на вежди – така окото придобива перфектната „рамка“ от която да сияе през всяко време на денонощието. 

     Ламинирането или лифтингът на мигли подчертава естествените мигли с ефекта на спирала и миглоизвивачка. С други думи – миглата се удължава, уплътнява, извива, боядисва и като бонус – нейната структура се заздравява. Така погледът става „по-отворен“ и изразителен, което, всъщност е мечтата на всяка жена. При това времето за ежедневен грим значително се скъсява, тъй като дамите вече нямат нужда да нанасят спирала и да извиват миглите си всеки ден. 

Извършена с правилните и качествени продукти, съдържащи витамини, пептиди, кератин и др. хранителни вещества,  ламинирането на мигли заздравява миглите, без да ги уврежда. Самата процедура ламиниране на мигли включва извиване, фиксиране, подхранване, хидратиране и боядисване на мигли. Боядисването на миглите  се препоръчва, като допълнителна стъпка особено ако те са светли по начало или пък имат изсветлели краища. За спокойствие на клиента, преди всяка процедура задължително се извършва тест за алергии. В нашите студия работим с най-висококачествени продукти

Минималният период между процедурите е 4 седмици, а максимален няма. Ефектът се губи, когато миглите се сменят по естествен начин в рамките на три месеца. Ламиниране на мигли може да се направи отново след 4–8 седмици. 

Ламинирането на мигли може да се съчетае с оформяне и боядисване на вежди, които придават по-голяма изразителност на погледа. Като цяло тази процедура не е сложна и може да се извърши в домашни условия, но винаги е по-добре да се доверите на професионалист с опит.

В нашите салони, Myankova – Lash Boutique, предлагаме голям избор на професионални услуги за вашата красота – ламиниране и боядисване на мигли, микропигментация, миглопластика, оформяне и боядисване на вежди, професионален грим и професионални прически за различни поводи. 

Предлагаме и голямо разнообразие от курсове за миглопластика, които водя в качеството си на Lash майстор. Аз съм високо квалифициран професионалист, държащ на качеството на обучението на моите курсисти. Без значение дали сте начинаещи или искате да надградите уменията си по миглопластика, моите курсове ще ви научат на необходимите знания и опит за да може и вие да събуждате красотата на вашите клиентки!

Аз, Женя Мянкова и моят екип, ви предлагаме стопроцентово качество на услугите и на използваните продукти за красота в салоните ни!

Направите си подарък за всеки повод, празник или дори за ежедневието си, като разкриете красота си пред света! За да вдъхновявате себе си и своите любими хора. Запишете си час на 0886754370 или посетете сайта ни- http://www.myankova.com за да научите повече за нашите курсове.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.