wordpress themes.

5 съвета за стройна фигура

Как да запазите стройната си фигура, какво трябва да знаете, за да изглеждате привлекателни, вталени и с добро самочувствие, прочетете тази статия и ще разберете…

Един от най-важните ни съвети и не случайно, под номер 1 е … консумацията на много вода. Консумирайте колкото можете повече вода особено сутрин. Известно е, че през нощта тялото се дехидратира и заприличва на дълго неполивано цвете. Затова, когато се събудите, се чувствате отпаднали. Пийте колкото се може повече вода след като се събудите. Ако това се превърне в ежедневния ви навик, бързо ще забравите за вредното кафе.

Съвет две – закусвайте. Приемете нещо малко за закуска, но задължително хапнете нещо. Може и плод.

Съвет номер 3 – движение. Ако офисът Ви е на висок етаж, ако работата Ви е с асансьор, то избягвайте асансьорите. Движете се. Спортувайте, ако имате възможността.

Правете често разходки.

Съвет 4 – консумирайте лимони – на резенчета, сок от прясно изцедени лимони, добавяйте лимонов сок дори към салатата си. Лимоненият сок е богат на витамин С, както и минералите калций и магнезий. Изключително полезен е и чрез него лесно можете да загубите излишните натрупани килограми.

Почти всеки диетолог препоръчва консумацията на сок от лимони поне веднъж седмично.

Съвет номер 5 – повярвайте, че можете да подобрите визията си. Всичко е във Ваши ръце. Поставете си краткосрочни и дългосрочни цели и резултатите ще дойдат съвсем скоро.

Лесно е, просто трябва да бъдете решителни.
Започнете своята диета още от сега, спазвайте съветите, изброени по-горе и лесно ще подобрите теглото си.

За по-добра и елегантна външна визия препоръчваме да обърнете внимание и на този блог за мода и женска красота: Светът на жените

Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Добави коментар