wordpress themes.

Чистата кухня може да помогне с отслабването

Днес ще поговорим за чистотата в кухната, кухненската хигиена, както и ще разберете колко е важно да се придържате към безупречна чистота в кухненското помещение, защото това може да помогне със справянето с наднорменото тегло

Колко често подреждате кухнята си? Колко пъти, когато минете оттам и видите някое забравено изкушение, се присягате към него? Според изследване, проведено в САЩ, учени са установили, че колкото по-добре подреждаме кухнята си и оставяме храната на мястото ѝ, толкова по-рядко се присягаме към нея и това би предотвратило качването на ненужни килограми.

Така изкушението да похапнете още нещо ще е по-малко. Логично нали? А дали някой от нас се е сетил досега да направи това?
На всички е ясно, че от бързане, от липса на време, прибирайки се от пазар оставаме продуктите в чантата, или пък на масата и не ги прибираме по рафтове и в хладилник, което от своя стран ани рпедизвиква все по-често да посягаме към храната.

Например, в чантата има ли безалкохолна напитка? Ако има, то прибавете още няколко грама отгоре върху телесната си маса. Естествено, това е шеговито предположение, че действате така, но помислете внимателно.

Така наречените траш фуудс, трябва да заобикаляме още от магазина, но ако все пак сме се изкушили да ги закупит, мо ги поставете далеч, много далеч от погледа ви.
Според учените вредни храни като чипсове, бонбони, шоколади, газирани напитки и прочее трябва да държим прибрани и далече от нас, а да оставяме плодовете и зеленчуците на видно място, за да се сещаме по-често да хапваме здравословна храна.

И запомнете – дръжте вредните храни далеч от полезрението, но най-добре да ги оставите за някой друг, а още в магазина да ги заобиколите.

И така, с малко усилия можете да дадете ново начало за справяне с борката с наднорменото тегло. Всичко има значение! Дръжте хигиената на високо ниво в кухнята.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Tumblr
Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.