wordpress themes.

Анаболни стероиди за момичета и жени

Напоследък стават все по-модерни и актуални състезанията от типа МИС БИКИНИ, МИС ФИТНЕС и т.н.т.
Сигурно Ви е направило впечатление, колко добре изглеждат дамите в подобни конкурси.
Не на всяка цена е прието вени и мускули да изпъкват при спортистките, но впечатление прави чарът и доброто телосложение като цяло.
Ако и Вие сте дама, която иска да подобри външния си вид, но вече активно спортувате, т.е. посещавате поне по 5 дни в седмицата фитнес залата и тренировката Ви трае над 1 час, то е време да помислите и за вещества, които да подобрят растежа на мускулите.
Любопитно е да кажем, че анаболните стероиди все по-често намират приложение и у нежната половинка.
Когато говорим за подобни препарати, първото важно нещо, на което трябва да обърнем внимание е, че благодарение на тях можем да придобием перфектни гънки, например – на коремните мускули.
Атлетките, които се състезават професионални, сигурно знаете, че имат перфектни коремни плочки. Вече и Вие можете да ги постигнете. С упоритост, труд и правилни вещества.
Важно е да знаете, че анаболните стероиди крият и своите опасности и вингаи препоръчваме да се обръщате към професионален специалист, диетолог и личен лекар.

Съществуват и редица странични еекти, които биха могли да настъпят след употреба на допинг препарати. Един от най-често срещаните проблеми, това е вирилизация, или процес, при който гласът на жената леко мутира, става раздразнителен и се увеличава процесът по окосмяване.

Именно и поради тази причина съществуват така наречените меки препарати, какъвто е Анавар, които не крият сериозни рискове.
Този тип препарат е високо анаболен, не задържа вода и подобрява издържливостта на трениращия.
Ако се приема в период до 10 седмици, то той изгаря по невероятен начин ненужните мазнини, натрупаните подкожни части.
Може да подобри областта на бедра, долен гръб, корем и други – дори врат (областта под брадичката , така наречената гуша).

Съществуват още редица леки препарати, които помагат в зависимост от режима, на който сте подложени или който са Ви преписали треньорите, но задължително се консултирайте и не правете програми по собствено осмотрение.
Снимка: http://www.trimmedandtoned.com/

Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Добави коментар